COMUNICAT D'INFORMACIÓ
del 09 de març de 2016


•  OBRES VIA DESVIADA CIRCUIT MODELISME TRIPULAT

El dimarts 8 de març van finalitzar les obres del contratista de la infrastuctura de la via, fossar de manteniment i plataforma de vies d'accès.

També es van passar les canalitzacions d'aire comprimit i cablejat elèctric per accionament dels desviaments i semàfors de la nova via desviada.

En paralel, s'estàn fabricant les brides i travesses per l'ampliació de la via. Tenim previst instal.lar el desviament i les vies de sortida durant l'aturada de les vacances de Pasqua, per tal de no interrompre les circulacions dels diumenges.

L'edifici sobre el fossar i les vies d'accès al mateix es deixaran per més endavant, quan dispossem de pressupost suficient.


•  EXPOSICIÓ A RIPOLL I AL BORN

El dilluns 29 de febrer vàrem desmuntar l'exposició "Unes Imatges de la línia del Nord", a la sala Abat Senjust de Ripoll.

Segons ens va informar l'Ajuntament de Ripoll, va ser un èxit, amb força assistència de public.

Es va deixar oberta la possibilitat de participar en un futur amb el tren tripulat o la maqueta itinerant.

Via Oberta també va ser present el dissabte 20 de febrer al Born Centre Cultural de Barcelona, a l'exposició Descobrim el territori  dedicat al Ripollès, dins del stand de Vall de Núria, amb la maquina del cremallera E-4 en ample de 5 polzades.


Centre d'Estudis Ferroviaris Via Oberta - Circuit Ferroviari de Cal Gavatx
Camí antic de Vic, 17 - 08520 Les Franqueses del Vallès